ASTRID VRENSEN:
Zangpedagoge & dramatisch sopraan

Zangles Haarlem en omgeving

Ik geef in omgeving Haarlem zangles in verschillende vormen en maten. Van professionele prive zangles en zangles klassiek, tot zangles voor kinderen.

Wilt u in omgeving Haarlem zangles? Neem dan contact met mij op. Meer info en tarieven zijn te vinden op Leernuzingen.nl

Prive zangles

Prive zangles is de manier om als leerling helemaal aan bod te komen. U hoeft met prive zangles geen rekening te houden met andere leerlingen.

Soms zitten emoties in de weg en geef ik indien gewenst een Reiki behandeling. Hierna hervat U de zangles met een vrij gevoel en kunt U weer prachtig verder zingen.

Met prive zangles bepaalt U zelf welk repertoire U wil zingen. Als U wilt heeft U het ene moment een zangles klassiek en het volgende moment hard-rock waarna U in een musical zangles beland.

Helemaal zelf bepalen wat U doet, dat is prive zangles!

Zangles voor kinderen

Naast prive zangles voor volwassenen geef ik ook zangles voor kinderen. Zangles voor kinderen is volledig afgestemd op het niveau en het tempo van uw kind.

Hierdoor werkt de zangles voor kinderen motiverend en ontwikkeld uw kind zich beter en sneller!

Zangles klassiek

Zangles klassiek is voor iedereen die meer uit zijn of haar stem wil halen.

Of U nu voor de eerste keer zangles neemt of al eerder zangles gehad heeft, elke zangles wordt volledig op uw eigen niveau toegespitst.

Het beste uit uw stem halen? Dan is zangles klassiek zeker voor U!

Musical Zangles

Voor iedereen met een passie voor musical en ieder die mee wil doen aan talentenshows of in musicals speelt.

Musical zangles helpt U beter te preseteren in musicals.

Het is nogal een verschil of U in uw eentje aan het oefenen bent of dat U in een volle zaal op het podium staat.

Met musical zangles bereid U zichzelf goed voor op het podium en werkt U ondertussen ook nog eens aan uw zang!

Bij deze zangles wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde "complete vocal technique" waarbij het mogelijk is om op een gezonde manier elk geluid te produceren.

Zangles voor groepen

Staat in het kader van plezier en vrij zingen. Ik zing met volwassen, kinderen (de Jeugd Theater school Hofplein te Rotterdam & Teth te Heemskerk) en gehandicapten (Nieuw Unicum).

Het zingen met lichaam gehandicapten is zeer dankbaar. Waar ook weer afwisselend repertoire gezongen word. We lachen heel wat af en de ruzie van de week word uitgepraat.